Global wind organization

Wij bieden gecertificeerde GWO trainingen voor de Windindustrie.

Bij de onshore GWO Basic Safety Training leren de deelnemers werkwijze, richtlijnen, gevaren en risico’s van de windmolenindustrie. Naast het werken op hoogte leren de deelnemers ook hoe zij zichzelf en andere moeten redden, het bestrijden van branden en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken.

Het is ook mogelijk de GWO Basic Safety Training in losse modules te doen.

Als u de offshore GWO Basic Safety Training wilt doen, is dit ook mogelijk. U volgt dan de onshore training modules bij ons trainingscentrum in Arnhem en voor de GWO sea survival regelen wij voor u een plek bij een ander trainingscentrum.

 

_MG_0459

GWO working at height

‍Bij deze tweedaagse training leren de deelnemers door praktische en theoretische vaardigheden hoe zij veilig kunnen werken op hoogte. De training gaat in op de verschillende risico’s en veiligheidsmiddelen in de windmolenindustrie. Ook wordt er geleerd hoe de deelnemer zichzelf en andere kan redden in geval van nood.

44061624_1978033189161444_8827581703787642880_o

GWO fire awarness

Het doel van deze module is om deelnemers kennis te geven van de oorzaak en bestrijding van branden in windmolens. De module is heft zowel een praktisch als theoretisch gedeelte.

 

Team briefing

GWO manual handeling

De training manual handeling is bedoeld om deelnemers te laten nadenken over hoe ze het beste fysiek werk kunnen uitvoeren. Door goede planning en ergonomische houdingen kunnen de risico’s op ongelukken worden verminderd.

edwin foto

GWO first aid

Deze module leert de deelnemers hoe zij zichzelf en andere kunnen helpen door het toepassen van eerste hulp bij verwondingen. Ook reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel theoretisch als praktisch behandeld. Kennis van het menselijke lichaam en de verschillende soorten letsel is cruciaal en kan mensenlevens redden.